Att resa är en drivkraft.
Både i tjänsten och privat. Att resa är en drivkraft både för företag och privatpersoner. Det ger nya insikter och upplevelser som för saker framåt. Därför ser vi det som ett stort ansvar att vara med  i processen. 
Vi har mobiliserat oss genom att ha en hög kunskapsnivå och vara bäst på att sätta ihop långresor – sådana resor som är lite svårare att sätta ihop på egen hand.
Dels handlar det om företag i Örebro med omnejd som vill ha en effektiv planering av sina affärsresor men också den privata resenären som vill ha något utöver vad chartern kan ge. För oss som resekonsulter är personlig service, erfarenhet och tillgänglighet nyckelfaktorer.  På så sätt får vi kunder som gärna återkommer till oss.
Peter Appelskog

Peter Appelskog

Peter Appelskog är välkänd i Örebros resebyråbransch, en av de som varit med ”från början”. 
Hans första jobb var som reseledare hos Fritidsresor på 70-talet och sedan dess har Peter varit mitt i en bransch som befunnit sig i ständig förändring. 

Genom att arbetat på flera resebyråer har han skaffat sig en kunskap och ett stort kontaktnät som gör att han idag är mycket anlitad som resekonsult. 

I en föränderlig bransch så krävs det att man ligger i framkant och är erkänt erfaren.


 

 

Applewood Event & Travel AB
Drottninggatan 40 A
702 22 ÖREBRO
Tel: +46708-799240
E-post: peter@applewood.se